Hunajaluotsi_logo

Tervetuloa Hunajaluotsin Moodle -opiskeluympäristöön
opiskelemaan mehiläishoitoa.

Tämä helppokäyttöinen ja monipuolinen verkko-opetusympäristö toimi myös porttina moniin muihin käyttämiimme verkkotyökaluihin.  Tänne on myös linkitetty paljon alan tärkeitä sivuja ja aktiviteetteja.

Verkko-opiskelumme etenee kuten mehiläispesän hoito. Tekemällä oppii parhaiten. Alla olevista linkeistä voit siirtyä tarjoamiimme  kursseihin. Samalla saat toiminta-ohjeita materiaalin käyttöä varten. Voit edetä kurssiesittelyihin  klikkaamalla haluamaasi kurssia.

Lisäämme ja uudistamme koko ajan materiaalia, joten älä ihmettele, jos kurssien sisällöt kehittyvät opiskelusi aikana. 

  Skip available courses

  Available courses

  Ammattitutkintoon valmistava koulutus 

  Tällä kurssilla on opetusaineistoa Mustialan ammattitutkintoon valmistavan ryhmän käyttöön. Kirjaudu vierailijana käyttämällä sinulle ilmoitettua yhteistä salasanaa

  Koulutus on tarkoitettu aloittavalle mehiläishoitajalle, joka haluaa syventää tietojaan ja kehittää omaa tarhaussuunnitelmaansa.

  Tämä on toinen osa maatilayrittäjille suunnatusta hunajantuottajavalmennuksesta Siilinjärvellä.

  Kurssin ajankohta on 23.2.-31.12.2018.


  .

  Tämä kurssialue sisältää eri tuottajavalmennuskursseille yhteiset kuva- ja videoaineistot. Aineistot on tarkoitettu vain Hunajaluotsi Oy:n opetuskäyttöön. Kurssilaiset voivat ladata niitä omaan käyttöön. 

  Aineistojen kaikenlainen luovuttaminen eteenpäin ja julkaiseminen esim. sosiaalisessa mediassa on kielletty.

  Opetusmateriaalin tuottamiseen on saatu julkista tukea.
  .

  Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan hunajan tuottajakoulutus 2017 - 2018

  Tämä kurssi on ensimmäinen osa maatilayrittäjille suunnitellusta HunajaSavo hankkeen koulutuksesta. (Vierailijan salasana vaihdettu 23.4. Mikäli et pääse kirjautumaan kysy Laurilta apua)


  .